gravid med blödning

En blödning tidigt under graviditeten behöver inte komma från graviditeten eller ens livmodern. Det vanligaste är emellertid att det blöder från livmodern och en blödning i tidig graviditet är för de flesta kvinnor en dramatisk händelse. Men bli inte alltför orolig, det är inte alls ovanligt att man får en sparsam till måttlig blödning från en helt normal tidig graviditet utan att det slutar som ett missfall. 

Om du får en blödning under en önskad tidig graviditet är det alltid en dramatisk händelse. Oron vid en blödning kan öka till ångest, speciellt om du har haft ett missfall tidigare eller till och med två. Den kan vara anledning nog att söka akut.

Du behöver inte söka akut vid små blödningar som rött på toalettpappret eller en liten fläck i trosan. Inte heller behöver du söka om blödningen upprepar sig nästa dag och fortfarande är sparsam - i synnerhet inte om den är mörkare än dagen före, det kan då vara en "efterblödning" som består av gammalt blod.

Skönt att läsa det där så kan man pusta ut och lugna ner sig. var så fruktansvärt rädd inatt och otroligt arg över alla som festade och inte kunde hjälpa mig med barnvakt och sjukhus.



Kommentarer
Postat av: maria

Hur mår du nu då lilla vän? Kram

2010-02-06 @ 22:15:15
URL: http://psykopatanka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0